Zoeken binnen deze website (minimaal 3 karakters):

Schrijf in voor de e-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen*:

*alleen voor professionals


NourSea

Nieuws / Nieuwsberichten
Wat een bijzonder bezoek!
Afgelopen vrijdag kwam Bianca uit BraziliŰ bij ons langs. Een bijzonder moment voor ons. Bianca heeft een genetische afwijking waardoor de bloedstolling niet goed verloopt. Deze afwijking is in veel gevallen fataal.
16-10-2017

Wat een bijzonder bezoek!

Afgelopen vrijdag kwamen Bianca en haar moeder Fernanda uit Brazilië langs op ons kantoor in Oud-Beijerland.
Een bijzonder moment voor ons. 

Bianca, Fernanda en PeterBianca kreeg een hersenbloeding toen zij vier maanden oud was. De artsen in Sao Paulo in Brazilië hebben hard gewerkt om dat te stoppen. Uiteindelijk bleek dat zij een genetische afwijking heeft waardoor de bloedstolling niet goed verloopt. Deze afwijking is in veel gevallen fataal. 

Door onderzoek van haar artsen en na een advies van wetenschapper Dr. Cees Vermeer van het onderzoeksbedrijf VitaK – verbonden aan de Universiteit van Maastricht, kreeg zij dagelijks grote hoeveelheden vitamine K1 en K2. 


Wij mogen al ruim vier jaar het supplement MenaQ7 360 microgram vitamine K2 leveren die voor Bianca zo ontzettend belangrijk is. We zagen afgelopen vrijdag een levenslustig kind. Bianca doet het goed, maar zal haar verdere leven deze grote hoeveelheid vitamine K moeten blijven nemen. 

Het was een heel bijzonder bezoek van Bianca met haar moeder Fernanda. We zullen dit niet vergeten en beseffen eens te meer waarom we doen wat we doen.

We wensen Bianca en Fernanda al het goede toe en vooral een goede gezondheid.

Peter van Hogerhuis en collega’s